Complexul Bălcescu Residence Pitesti prinde contur şi se înalţă rapid, şantierul fiind foarte activ. Materialele şi tehnicile de construcţie folosite pentru construirea celor 8 imobile sunt de ultimă generaţie şi inovative, unele dintre acestea fiind o premieră în județul Argeş. Pe lângă calitate şi durabilitate în utilizare, oferim şi siguranţă. Imobilele sunt proiectate să reziste la seisme de gradul 8 pe scara Richter. Preţul pe metrul pătrat pentru apartamentele din complexul Bălcescu Residence sunt similare cu cele practicate pentru locuinţele din fondul vechi, însă diferenţele sunt colosale, de la spaţiu şi materiale până la tehnicile de izolare.

Complexul Bălcescu Residence prinde contur şi se înalţă rapid, şantierul fiind foarte activ. Materialele şi tehnicile de construcţie folosite pentru construirea celor 8 imobile sunt de ultimă generaţie şi inovative, unele dintre acestea fiind o premieră în județul Argeş. Pe lângă calitate şi durabilitate în utilizare, oferim şi siguranţă. Imobilele sunt proiectate să reziste la seisme de gradul 8 pe scara Richter. Preţul pe metrul pătrat pentru apartamentele din complexul Bălcescu Residence sunt similare cu cele practicate pentru locuinţele din fondul vechi, însă diferenţele sunt colosale, de la spaţiu şi materiale până la tehnicile de izolare.

În primă fază, am construit câte ceva pentru fiecare: garsoniere ideale pentru tinerii aflați la început de drum, personal și profesional, apartamente cu 2 camere pentru tinerii căsătoriți care vor sa fie aproape de centrul orașului, dar și apartamente cu 3 pentru familiile cu copii. Complexul rezidential include și locuri de parcare.

Blocuri

Apartamente

Locuri de parcare